Efterlysning!
Cupcake-kursus i julegave blev til et par timers sjov undervisning i indfarvnings- og tylleteknik samt disse seks finurlige forsøg.
På Ellas fødselsdag i foråret kastede jeg mig ud i et fadfuld glitrende Frozen-kager. Tidsnød resulterede imidlertid i færdigindkøbt (og halvsyntetisk) topping.
I morgen til Noras tøzefest skal smørglasuren være hjemmelavet. Men hvilken er den absolut bedste grundopskrift? Assistance, s’il vous plait!
Det blev til klassisk smørcreme med flormelis & usaltet smør, mums! Meget meget bedre end den færdigkøbte
250 gr. lurpak smør. Stuetemperatur, piskes lufttigt sammen med 500 g. flormelis, et par dråber mæk, evt. vanilie essens og evt. frugtfarve. Det virker HVER gang. Mælken kan justeres ift. hvor tyk/tynd frostingen skal være.
Vi bruger flormelis og rigtig smør, det er rigtig godt. Bruger det oftest i mellem havregrynskager.
Den bedste smørcreme